Historic Firestation Renovation

We were hired in 2013 to assist a restaurant group from New York City with the re-imagination and re-design of the interior spaces of this historic building.

The redesign altered Fire Station #11 into a high-end Caribbean restaurant, called “NEGRIL VILLAGE”. We were asked to redesign the kitchen, and change the second floor into a meeting room/party room by opening a wall and adding complementary wood paneling. Additionally our work redesigned the seating of the building on main floor, including the bar area, and we introduced new furniture and lighting to the project. Our work complemented existing trim and woodwork, and worked within the guidelines of the City of Atlanta’s Urban Design Commission, and the Secretary of the Interiors Standards for Preservation , Section 106.